aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πιο προσιτοί οι μετεγγραφικοί στόχοι όσο περνά ο καιρός»

«Πιο προσιτοί οι μετεγγραφικοί στόχοι όσο περνά ο καιρός»

«Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα με την έναρξη της νέας σεζόν», δήλωσε ο Κυριάκος Γιάγκου μιλώντας χθες στον «Active 107.4 & 102.5». Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, ο οποίος παρακολούθησε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας επί βουλγαρικού εδάφους, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, τεκμηρίωσε την πεποίθησή του λέγοντας:

«Έγινε μια σκληρή προετοιμασία, με διπλές καθημερινές προπονήσεις και τρία φιλικά παιχνίδια στα οποία ο προπονητής δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα. Ο Ρόνι Λέβι εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ποιότητα του ρόστερ και την προετοιμασία στο σύνολό της».

Το στέλεχος των κυανόλευκων ανέφερε επίσης την αναγκαιότητα και την επιδίωξη της ομάδας από εδώ και πέρα: «Το ζητούμενο για την ομάδα είναι να αποκτήσει την αναγκαία ομοιογένεια αφού χρειάζεται χρόνο μετά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ».

Ο Κυριάκος Γιάγκου συμφώνησε με τη διαπίστωση ότι η διοίκηση υλοποίησε έγκαιρα, κάθε επιθυμία του προπονητή για τη στελέχωση του ρόστερ και συμπλήρωσε: «Οι επαφές με τον προπονητή είναι τακτικότατες και σε καθημερινή βάση. Ο πρόεδρός μας Ανδρέας Παντελή βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο πλευρό της ομάδας και του προπονητή, στη Βουλγαρία, όπου θα παραμείνει μέχρι την τελευταία μέρα. Προσωπικά ήμουν εκεί για αρκετές μέρες, ενώ μετέβη και άλλο μέλος της διοίκησης. Ως διοίκηση, δεν αφήσαμε σε καμιά στιγμή το προπονητικό επιτελείο χωρίς στήριξη».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αναμονή για την άφιξη ακραίου επιθετικού που -κατά τη γνώμη του προπονητή- θα κάνει τη διαφορά αν αποκτηθεί, βρίσκεται η Ανόρθωση. Υπάρχει προτεραιότητα, όπως και δεύτερη επιλογή, όμως μέχρι χθες δεν είχε προκύψει νεότερο.

Το επιβεβαίωσε και ο Κυριακός Γιάγκου: «Χρειαζόμαστε άλλη μία προσθήκη. Έχουν γίνει επαφές με παίκτες και μπορεί να έχουμε νέα σύντομα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι το χειροπιαστό». Ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Κυρίας» εξήγησε, σε τι εξυπηρετεί η υπομονή: «Όσο περνά ο καιρός ίσως να γίνονται πιο προσιτές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ρίχνουν τις οικονομικές απαιτήσεις που είχαν αρχικά».

Κληθείς να ενημερώσει για το θέμα του Γιόσιπ Κβέσιτς, είπε: «Θέλουμε να βρεθεί λύση στο θέμα του, όσο πιο σύντομα. Ο Κβέσιτς είναι παίκτης της Ανόρθωσης και προπονείται κανονικά».

Όσο για τον Αντριάν Κολούνγκα, το στέλεχος της «Κυρίας» ανέφερε: «Η περίπτωση του Κολούνγκα κατάντησε μεγάλος βραχνάς και παρατηρείται στασιμότητα. Κάναμε προτάσεις στον παίκτη, ο οποίος όμως επαναπαύεται στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Η μη επιθυμία ενός ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί, δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις. Καλούμαστε να πληρώσουμε λάθη και παραλείψεις άλλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ