aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιο… Λίβερπουλ μένεις εκτός Champions League! (video)

Πιο… Λίβερπουλ μένεις εκτός Champions League! (video)

Ανήμπορη να σηκώσει το βάρος της επίτευξης ενός στόχου όταν εκείνος μπαίνει στην τελική του ευθεία έδειξε για μια ακόμη φορά η Λίβερπουλ. Πνιγμένη στο άγχος, η ομάδα του Κλοπ μπλοκαρίστηκε από τη Σαουθάμπτον και έφερε οδυνηρή ισοπαλία (0-0) στο «Anfield».

Παρόλο που είχαν απέναντί της μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Premier League (η οποία είχε μαζέψει επτά γκολ συνολικά από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι και είχε μείνει στο μηδέν εντός έδρας με τη Χαλ) οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να τη διασπάσουν.

Τι κι είχαν λοιπόν την υπεροχή; Τι κι αν είχαν συνεχώς την μπάλα; Τι κι αν ο Στέφενς τους έκανε δώρο ένα πέναλτι, με ανόητο χέρι μέσα στην περιοχή; Ο Μίλνερ νικήθηκε από τον Φόρστερ (έπειτα από 7/7 εκτελέσεις φέτος) και ο γκολκίπερ των «Αγίων» έκανε νέα μεγάλη επέμβαση στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Τσαν.

Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ (που θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα παίκτες στο 89’, όταν ο Μινιολέ απέκρουσε εκτός περιοχής με το χέρι) απέτυχε να βάλει το πολυπόθητο γκολ. Για την ακρίβεια, απέτυχε σε τέταρτο παιχνίδι φέτος να διασπάσει την άμυνα της Σαουθάμπτον (σ.σ. είχε προηγηθεί αυτό του πρώτου γύρου και αναμετρήσεις σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ).

Όχι μόνο έχασε έδαφος, λοιπόν, στη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη θέση, αλλά έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και την τέταρτη. Γιατί έμεινε σε απόσταση πέντε πόντων από τη Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνη (συμπεριλαμβανομένου του σημερινού ντέρμπι με την Άρσεναλ) μετράει δυο παιχνίδια λιγότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ