aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιο εφικτό το κυνήγι των τριών βαθμών για τη Νέα Σαλαμίνα

Πιο εφικτό το κυνήγι των τριών βαθμών για τη Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα να νικήσει εδώ και δύο αγωνιστικές, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στο οποίο θα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Επομένως, στο σημερινό ματς με την Ανόρθωση, η οποία δεν έχει τη δυναμική προηγούμενων χρόνων, μοιάζει πιο εφικτό το κυνήγι των τριών βαθμών.

Όχι πως μπορεί να θεωρηθεί εύκολη υπόθεση, φυσικά, το τοπικό ντέρμπι με τους κυανόλευκους. Πρόκειται για παιχνίδια λεπτών ισορροπιών, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν απόσταση δύο βαθμών και θα παλέψουν για είσοδο στο α’ γκρουπ. Με ενδεχόμενη επιτυχία, οι ερυθρόλευκοι θα ξεφύγουν των συμπολιτών τους στους πέντε βαθμούς και υπό προϋποθέσεις, θα ανέβουν στην 6η θέση. Αρκεί να μη νικήσει σήμερα η Καρμιώτισσα την ΑΕΖ και να μην κάνει την έκπληξη ο Ερμής στο αυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσο για την ενδεκάδα του σημερινού παιχνιδιού, για ακόμη μία φορά παραμένει δύσκολη κάθε πρόβλεψη. Όπως συνηθίζει, ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε διάφορα σχήματα και δεν φανέρωσε την προτίμησή του. Εντούτοις, βάσει της θετικής εικόνας στο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-1), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρξει σημαντική απόκλιση στο αρχικό σχήμα. Συνεπώς, ο Ντίμιταρ Μακρίεφ αναμένεται να είναι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Πεδρίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ