aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Σήμερα η συνάντηση με Τιμούρ χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο»

Πηλακούτας: «Σήμερα η συνάντηση με Τιμούρ χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο»

Ο εκπρόσωπος Tύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/10) στο ραδιοφωνικό σταθμό Supersport FM και αναφέρθηκε και στο θέμα Τιμούρ Κετσπάγια.

Αρχικά είπε: «Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. Όταν έγινε η αρχική προσέγγιση ήταν ακόμα στην ΑΕΚ και αυτό είπε και στον πρόεδρο. Όταν αποδεσμεύτηκε εμείς προσπαθήσαμε ξανά και συνεχίζονται οι προσπάθειες. Η αντιπροσωπεία που πήγε στην Αθήνα αποτελείται από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Ανδρέου και το γενικό διευθυντή Μαρίνο Μήτρου και θα συζητήσουν με τον Κετσπάγια το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σήμερα είναι η συνάντηση χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Να κάνουμε λίγη υπομονή και μόλις έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε».

Για το τι θα προταθεί στον Κετσπάγια: «Έγινε συζήτηση για το πώς θα προσεγγιστεί ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά καλύτερα να περιμένουμε. Όταν και εφόσον κλείσει θετικά το θέμα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το πλάνο».

Για το αν υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές προπονητών: «Το είπαμε και στην ανακοίνωση ότι ο Κετσπάγια αποτελεί την προτεραιότητα της διοίκησης. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα και τότε θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε με τις άλλες επιλογές που έχουμε ενώπιόν μας».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Ο Ροντρίγκο Σαράβια θα είναι στον πάγκο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Αγιλάρ ίσως και αύριο να προπονηθεί κανονικά. Αν θέλουμε να νικήσουμε, που είναι ο στόχος μας, ιδιαίτερα όταν παίζουμε εντός έδρας, θα πρέπει να πάμε μελετημένοι, να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ