aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν» (Σκέψεις για καταγγελία)

Πηλακούτας: «Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν» (Σκέψεις για καταγγελία)

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη συνέχεια.

Για το χθεσινό ματς: «Πήραμε λιγότερα από ότι αξίζαμε. Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν. Στο γκολ του ΑΠΟΕΛ δεν δόθηκε φάουλ που έγινε προηγούμενα, ενώ υπήρχε και ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Βάτερμαν. Το ΔΣ θα εξετάσει το θέμα και θα αποφασίσει αναλόγως. Μέτα το γκολ, είχαμε υπεροχή. Το έργο μας ήταν δύσκολο, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ποιοτική ομάδα και αμύνεται καλά. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και προχωρούμε. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Ο Ρόνι Λέβι βλέπει πράγματα που βελτιώνονται κυρίως ανασταλτικά. Ακούστηκαν πολλά για την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε».

Για τη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων:«Οπως είπε και ο Ρόνι Λέβι όταν παίζεις με ομάδες που έχουν ποιότητα και παίζουν πίσω από τη μέση, είναι δύσκολο να απειλήσεις τον αντίπαλο. Θα δει όλα αυτά ο Λέβι και θα τα διορθώσει. Υπάρχει δρόμος σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα: «Συνεχόμενα παιχνίδια. Από κει πέρα τέλειωσε ο κύκλος αγώνων με ποιοτικές ομάδες. Κρατάμε το πάθος και τη δύναμη που δείξαμε».

Για την αντιπαράθεση, Βίκτορ-Ράγιος:«Θα το δει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Υπήρχαν όμως και άλλες φάσεις αυτού του είδους και βλέπω ότι στεκόμαστε σε αυτό».

Αγωνιστικά:«Τραυματίας είναι ο Ερέρο, θα δούμε τι θα γίνει με τον Καρλίτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ