aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή» (ποιά τα αγωνιστικά δεδομένα)

Πηλακούτας: «Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή» (ποιά τα αγωνιστικά δεδομένα)

Βλέπουν ήδη το παιχνίδι με την ΕΝΠ στις τάξεις της Ανόρθωσης και αφήνουν πίσω την ήττα από τον Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε στο δείπνο που παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος, Πουλλαΐδης, αλλά και στην πορεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την πρώτη φετινή ήττα: «Κάποια στιγμή θα γινόταν, ήρθε σε ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν φάσεις, εξουδετέρωσε ο ένας τα ατού των άλλου. Ο Απόλλωνας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να προηγηθεί, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, και δεν τα καταφέραμε με τον Ντούρις. Όταν δεν σκοράρεις είναι λογικό και επόμενο να τιμωρηθείς. Λίγη ώρα μετά, ήρθε το 2-0 του Απόλλωνα. Και πάλι όμως υπήρξε προσπάθεια, χάθηκαν κάποιες φάσεις και πάλευαν κάθε μονομαχία. Δεν σημαίνει όμως πως μια ήττα φέρνει την καταστροφή».

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Είναι πολύ θετικό που είναι νωρίς το παιχνίδι, τη Παρασκευή, γιατί είναι ένας καλός τρόπος να δείξουμε αντίδραση. Να κλείσουμε το 2019 στην κορυφή. Θεωρώ πως ο κόσμος θα δώσει το παρών του, είναι εκεί και έδειξε την στήριξη του και μετά την ήττα».

Για το πρωτάθλημα: «Όπως φαίνεται, Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα ξεχώρισαν. Χωρίς να διαγράφουμε την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Υπάρχει μια πολύ καλή εξάδα, γι’ αυτό και αλλάζουν τα βαθμολογικά δεδομένα. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης: Στην πόρτα εξόδου ο Κοφί, αποφάσισε για την πρώτη μετεγγραφή ο Τιμούρ!

Για το δείπνο που παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος Πουλλαΐδης στην ομάδα: «Ήταν προγραμματισμένο. Βρέθηκε ο Πουλλαΐδης για τρεις μέρες στην Κύπρο, και λόγω Χριστουγέννων κάλεσε τους παίκτες για να τους δώσει δώρα και μετά τους δεξιώθηκε σε ταβέρνα. Ανέφερε και ο ίδιος ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι ένας αγώνες. Τόνισε πως θα υπάρξουν αναποδιές, όμως όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι. Ευχήθηκε επιτυχίες για το 2020. Το δείχνει με κάθε τρόπο πως είναι κοντά στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα αξιολογηθούν οι Γκαλίτσιος και Εγγλέζου. Ο τελευταίος ένιωσε ένα τράβηγμα και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Γκαλίτσιος νιώθει καλύτερα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ