aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Kινδυνεύουμε...»

Πηλακούτας: «Kινδυνεύουμε…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές ανάγκες της «Κυρίας».

Για τα κριτήρια και αν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Ανόρθωση: «Πρέπει άμεσα να καλυφθεί άμεσα το ποσό για τα κριτήρια. Αν δεν τα καταφέρουμε ίσως έρθουν και οι κυρώσεις. Ναι, κινδυνεύουμε αν δεν μαζευτεί το ποσό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Αλίμονο αν δεν τα καταφέρουμε να περάσουμε τα κριτήρια. Περάσαμε όμως δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν. Πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί την ιστορία της Ανόρθωσης και να βοηθήσει».

Αν θα βοηθήσει οικονομικά ο Πουλλαΐδης: «Το είπε και φεύγοντας πως είναι απίθανο να βάλει λεφτά στην ομάδα. Πρέπει να το αντιληφθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο».

Για το ποσό που χρειάζεται να μαζευτεί: «Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ακριβώς το ποσό. Πρόκειται όμως για ένα μεγάλο και σεβαστό ποσό. Έχει ξεκινήσει ήδη οικονομική εκστρατεία και σαν πρώτο βήμα θα διοργανωθεί ένα blue day το Σάββατο στο κατάστημα μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ