aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Η κατάσταση του Οκριασβίλι και η ευκαιρία με τον ΑΠΟΕΛ»

Πηλακούτας: «Η κατάσταση του Οκριασβίλι και η ευκαιρία με τον ΑΠΟΕΛ»

Στον ΑΠΟΕΛ έχει στρέψει την προσοχή της η Ανόρθωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, στην παρουσία του Χριστοφή αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα των κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα και τον Χριστοφή: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε. Μας έβαλε δύσκολα η Δόξα στο πρώτο μέρος, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα αφού οι ομάδες θέλουν βαθμούς. Βρήκαμε όμως τις λύσεις μετά το πρώτο γκολ. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και όλα πήραν τον δρόμο τους. Στο ντεμπούτο του ο Χριστοφή έδειξε όρεξη, διάθεση και λίγο πολύ την ποιότητα του την γνωρίζουμε όλοι. Την έδειξε στα λεπτά του αγωνίστηκε και ελπίζουμε πως το γκολ που πέτυχε θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Μας δίνει την ευκαιρία να μεγαλώσουμε την διαφορά από όλους. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα. Ένα αποτέλεσμα σε ντέρμπι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αφού οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Έχουμε ως στόχο τη νίκη και να αυξήσουμε τη διαφορά. Να διαβάσουμε τον αντίπαλο καθώς τέτοια παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες. Θα είναι δυνατό παιχνίδι και σίγουρα όπως έγινε και στο πρώτο ματς, έτσι θα γίνει και στο δεύτερο. Σε μια λεπτομέρεια θα κριθεί. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Ανανίτζε-Χριστοφή): «Εκτός ο Μαργκάσα, για τον Οκριασβίλι θα δούμε στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Τα δεδομένα δεν είναι μαζί του λόγω της δυσκολίας του παιχνιδιού και λόγω του ότι είναι εκτός για αρκετό καιρό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Κετσπάγια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Μας έχουν δοθεί μόνο 2200 σε σχέση με την Ομόνοια που μας έδωσε περισσότερα. Είχαμε ξεπεράσει μέχρι χθες τους 500, όμως μέχρι σήμερα θα έχει αυξηθεί ο αριθμός. Γνωρίζουν πως τους θέλουμε δίπλα μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ