aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας για Μιτόσεβιτς και τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Πηλακούτας για Μιτόσεβιτς και τα τελευταία αγωνιστικά νέα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Συγκλονισμένοι είναι στην οικογένεια της Ανόρθωσης από το θάνατο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» και αναφέρθηκε στον προπονητή των τίτλων, αλλά και στα τελευταία νέα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς

«Ο Μιτόσεβιτς κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα που σκόρπιζε φόβο και τρόμο για όλους την περίοδο 1996-2000. Μόλις μάθαμε για την παρουσία του στο Ογκολογικό κέντρο θέλαμε να πάμε να τον επισκεφτούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων» και πρόσθεσε:

H προτεραιότητα και ο στόχος με τις μετεγγραφές

«Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κι έναν προπονητή τον Λούκα Χατζηλούκα, που είναι πολύ καλός και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Θεωρώ πως και νικηφόρα να τελειώναμε το 2017, πάλι η ανάγκη για νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα θα ήταν επιτακτική. Ο Παλάνκα είναι στην αποστολή. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα και δεν θα μιλήσουμε για το κεφάλαιο ενίσχυση».

€1.000.000 για τον Ντλόβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ