aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Επιθετικά ήμασταν όπως έπρεπε, για την άμυνα τα είπε και ο Τιμούρ»

Πηλακούτας: «Επιθετικά ήμασταν όπως έπρεπε, για την άμυνα τα είπε και ο Τιμούρ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα μετά την νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Από τη δική μας πλευρά σε μεγάλο βαθμό παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, φτιάξαμε φάσεις και δεν κρατήσαμε όμως το προβάδισμα μας. Μετά το 2-1 είχαμε φάσεις για το 3-1 και δεν έγινε και μας ισοφάρισαν ξανά. Είχαμε την κατοχή στο Β’ μέρος, ψάξαμε το τρίτο γκολ και το βρήκαμε με τον Ντούρις. Μεσοεπιθετικά ήμασταν καλοί, μεσοαμυντικά μίλησε και ο προπονητής για κάποια λάθη και ξέρει ο ίδιος τι θα κάνει για να τα διορθώσει».

Και πρόσθεσε: «Η νίκη μας κρατά στην κορυφή με τις διαφορές μας από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Είναι διαφορετικό ματς αυτό του Κυπέλλου, το είπε και ο προπονητής. Το ανέλυσαν οι δύο κόουτς. Η Νέα Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα, αναμένουμε να δούμε ένα ματς στον ίδιο ρυθμό και δεν μπορώ να ξέρω αν η υπόθεση πρόκριση κριθεί από το πρώτο ματς. Όταν η προσέλευση ξεπερνά αυτή του ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, τότε δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Όλοι μαζί πετύχαμε αυτή τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ