aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Δεν βλέπουμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια»

Πηλακούτας: «Δεν βλέπουμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια»

«Το επαναλαμβάνουμε συνεχώς ότι η 6άδα βρίσκεται στα πόδια μας», δήλωσε ο Σάββας Πηλακούτας στον Super ΣΠΟΡ FM και ακολούθως σχολίασε για το επικείμενο παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Εθνικό Άχνας.

«Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέραν από τη νίκη. Ο Εθνικός το βλέπει σαν το παιχνίδι της χρονιάς και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε.

Σε επισήμανση για την πολύ καλή παράδοση της Ανόρθωσης στα παιχνίδια με τον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σχολίασε: «Για το συγκεκριμένο δεν λέει κάτι η παράδοση. Είναι διαφορετικό παιχνίδι και έτσι το προσεγγίζουμε. Πάμε με σκοπό να νικήσουμε, δεν βλέπουμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι».

Για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, ο Σάββας Πηλακούτας είπε: «Είναι η διοικητική ηρεμία, τα νικηφόρα αποτελέσματα που έδωσαν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος για να μην εξαρτιόμαστε από άλλους για την 6άδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ