aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Δεν το συνηθίσαμε και ούτε πρόκειται»

Πηλακούτας: «Δεν το συνηθίσαμε και ούτε πρόκειται»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (3-3).

Αναλυτικά: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε. Στη συνέχεια όμως κάναμε αρκετά λάθη γι’ αυτό και δεχθήκαμε 3 γκολ. Ο προπονητής μίλησε στα αποδυτήρια, διορθώθηκαν κάποια πράγματα και παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι. Πέτυχαν δύο γκολ, θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Θέλαμε τη νίκη, την διεκδικήσαμε. Μας αφήνει ικανοποιημένους η προσπάθεια, όχι όμως το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι η σχέση της Ανόρθωσης με όλους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα, δεν είναι μόνο επαγγελματική. Δεν είναι αγγαρεία, η ιστορία αυτού του συλλόγου είναι τεράστια. Πρέπει να παρουσιάζονται όπως πρέπει και σαφώς πρέπει να δούμε πως θα βελτιώσουμε τα σημεία που άφησαν τη Δόξα να σκοράρει. Είναι αρκετά ψυχοφθόρο να αγωνίζεσαι στο δεύτερο γκρουπ, δεν το έχουμε συνηθίσει και ούτε πρόκειται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ