aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Χρειάζεται να γίνουν πολλά στο κομμάτι ενίσχυσης»

Πηλακούτας: «Χρειάζεται να γίνουν πολλά στο κομμάτι ενίσχυσης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στην κάμερα της cytavision μετά το τέλος του αγώνα. Τόνισε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

«Θεωρώ πως από το ξεκίνημα ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δημιουργήσαμε και βρήκα,ε ευκαιρίες για γκολ. Στη πρώτη καλή του φάση ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε. Εμείς όμως φτιάξαμε και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν σκοράραμε και έκλεισε το ημίχρονο με 70%-30% κατοχή και 5 κλασικές ευκαιρίες από μέρους μας. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά ουσιαστικά στη δεύτερη εύκαιρα του ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε και έκανε το 2-0. Χωρίς να είναι καλύτερο κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, και όταν σκόραρε και τρίτο γκολ κάπου εκεί τελείωσαν όλα»

Το σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια. Απολογούμαστε στον κόσμο μας, δεν είναι η Ανόρθωση που θέλουμε να βλέπουμε, θέλουμε να σκοράρουμε και να παίρνουμε τις νίκες. Χρειάζονται να γίνουν πολλά και στο κομμάτι της ενίσχυσης, είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες. Θα γίνουν δύο κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που θα αναπληρώσουν τα κενά από την αποδέσμευση των Κάτσαρ και Σισέ. Πλέον ακολουθεί το ματς κυπέλλου με την ΕΝΠ και θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ