aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιέσεις στον Λαβόρδε και tweet για τον Γκιουρίς

Πιέσεις στον Λαβόρδε και tweet για τον Γκιουρίς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνεχίζει να είναι πρώτο θέμα οι Μίχαλ Γκιουρίς και Ρικάρδο Λαβόρδε στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης. Τα επόμενα 24ωρα ίσως αποδειχτούν καθοριστικά, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι κυανόλευκοι, όσο περνούν οι ημέρες, ασκούν όλο και μεγαλύτερες πιέσεις για να τελειώνουν οι δυο αυτές πολύ σημαντικές εκκρεμότητες.

Το θέμα με τον Γκιουρίς, όμως, είναι αποκλειστικά στα χέρια της Ανόρθωσης. Τα χρήματα που απαιτούνται βρέθηκαν και τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει το έμβασμα των 100.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση για να αφήσει την Όρενμπουργκ με την οποία προετοιμάζεται στην Αυστρία και να επιστρέψει στην Ανόρθωση.

Ένα χθεσινό tweet του Νταβίντ Ζίκα, του μάνατζερ του Γκιουρίς, φανέρωσε ουσιαστικά πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση. «Ο Γκιουρίς συμμετέχει στην προετοιμασία της Όρενμπουργκ αυτές τις ημέρες. Εργαζόμαστε εντατικά για να λύσουμε την κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε και έδειξε ότι και αυτός αναμένει να καταλήξει πολύ σύντομα στην Ανόρθωση που είναι και η πρόθεση όλων των πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Η τελειωμένη σλοβακική υπόθεση και η κολομβιανή δυσκολία

Στο θέμα του Λαβόρδε, ασκούνται πιέσεις στον Κολομβιανό για να αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης το συντομότερο. Από τη στιγμή που η Ανόρθωση δεν έχει προχωρήσει με άλλες περιπτώσεις και τον περιμένει, ελπίζει πως θα λάβει απάντηση στα επόμενα 24ωρα. Δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια, μιας και ζυγώνει η ώρα που θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο πρώτος αγώνας με την αλβανική Λάτσι, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι πολύ μακριά.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο Λαβόρδε είχε ελάχιστες συμμετοχές στη λήξασα σεζόν. Συνεπώς, σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα είναι σημαντικό να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η Ανόρθωση από τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, αν περάσει τη Λάτσι, θα εισπράξει πάνω από μισό εκατομμύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ