Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος Σωτηρίου στο «Goal»: Ο Γκαρσία και η κοινή ευθύνη

Πιέρος Σωτηρίου στο «Goal»: Ο Γκαρσία και η κοινή ευθύνη

Ο Πιέρος Σωτηρίου βρίσκεται στην Μπολόνια για το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής του, όμως η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικώς στο «Goal», ανοίγει αυτομάτως πολύ ευρύτερη συζήτηση από την προσωπική του επιστροφή.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, μιλά για την επόμενη μέρα της ομάδας, για την ανάγκη επενδυτή, για όσα πέρασαν μέσα στο αποδυτήριο από τη διοικητική αβεβαιότητα και για τον κύκλο του Πρόδρομου Πετρίδη, κρατώντας τα τρόπαια, αλλά χωρίς να σβήνει τις αποφάσεις που άφησαν πίσω τους μεγάλο οικονομικό βάρος.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Πιέρος κράτησε σεβασμό, αλλά και καθαρή ανάληψη ευθύνης: «Τι να πω για τον Γκαρσία; Είναι legend στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Ως προπονητής είναι πολύ καλός, όμως με τις συνθήκες που επικράτησαν στη σεζόν που τελείωσε και με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Ήρθαν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς, περιορίστηκαν σε σημαντικά κομμάτια της χρονιάς οι επιλογές και ό,τι μπορούσε να κάνει, το έκανε. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως προπονητή. Σαφώς με την κατάληξη της χρονιάς, όλοι μηδενός εξαιρουμένου, έχουμε ευθύνη για την αποτυχία».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ