aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιάστηκαν με φωτοβολίδες και ναρκωτικά οι Γερμανοί

Πιάστηκαν με φωτοβολίδες και ναρκωτικά οι Γερμανοί

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερις οπαδοί της Άιντραχτ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της Δύναμης, στην κατοχή τους εντοπίστηκαν φωτοβολίες, ενώ στον ένα εντοπίστηκε ποσότητα 0,1 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο.

Οι πιο πάνω συλλήψεις έγιναν χθες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – EINTRACHT FRANKFURT για τους ομίλους του EUROPA LEAGUE, που διεξήχθη μεταξύ των ωρών 7.55μ.μ. – 9.55μ.μ. στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.
Πρόκειται για οπαδούς της EINTRACHT ηλικίας 20, 25, 26 και 27 ετών. Στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα 0,1 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ