aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιάνουν δουλειά ενόψει του Απόλλωνα

Πιάνουν δουλειά ενόψει του Απόλλωνα

Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Το μυαλό όλων βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπου μοναδικός στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Τρουγιόλς και Τομάς θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και ο Ιδιάκεθ θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο Τρισκόφσκι μετά τα δυο παιχνίδια που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Το επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μουρίγιο, ο οποίος έχει πρόβλημα αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Το να εκμεταλλευθεί την Αρένα σε άλλο ένα παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ΑΕΚ, γι’ αυτό και η παρουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ