aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιάνει… λιμάνι νεαρός που προέρχεται από την Σταντάρ Λιέγης!

Πιάνει… λιμάνι νεαρός που προέρχεται από την Σταντάρ Λιέγης!

Δεν σταματάει στον Μεντόγιεβιτς η ΑΕΛ! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, η ομάδα της Λεμεσού θα αποκτήσει τον 21χρονο (1/11/1997) Ράιν Μάε ο οποίος αναμένεται στο νησί μας τις επόμενες ώρες ώστε να ολοκληρώσει το deal. Ο Βέλγος με καταγωγή από το Μαρόκο, αγωνίζεται ως επιθετικός και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Σταντάρ Λιέγης με την οποία έχει καταγράψει 13 συμμετοχές σε τρία χρόνια. Ο Μάε θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Τις τελευταίες δύο σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός από την ομάδα του Βελγίου, ωστόσο το Καλοκαίρι αποδεσμεύτηκε, με την ΑΕΛ να είναι ο επόμενος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Όταν αφιχθεί στο νησί μας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Υπενθυμίζουμε πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και ο αμυντικός Μεντόγιεβιτς, ενώ η ομάδα της Λεμεσού απέκτησε ήδη τους Ιβάν Κάρλος, Μηνά Αντωνίου και Γκαζαριάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ