aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιάνει δουλειά, κλείνει φιλικά

Πιάνει δουλειά, κλείνει φιλικά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας με την παρουσία 26 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρολεύκων. Πρόκειται για 15 έμπειρους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το βασικό κορμό και 11 νεαρούς που θα προσπαθήσουν να καθιερωθούν. Πρόκειται για ένα κράμα παικτών που καλείται ο Λιάσος Λουκά να «ενώσει» ώστε να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (μέχρι τις 8 Ιουλίου θα βρίσκεται στη Ρόδο).

Από εκεί και πέρα, μέχρι την ανοικτή προπόνηση της 10ης Ιουλίου στο «Αμμόχωστος», οι παράγοντες του συλλόγου υπολογίζουν πως θα προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό ένας ακραίος φορ και ένας κεντρικός αμυντικός. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 17 Ιουλίου για τη Βουλγαρία και θα επιστρέψει στις 29 του ίδιου μήνα. Κατά το βασικό στάδιο των προπονήσεων θα γίνουν και τρία φιλικά.

Παιχνίδια προετοιμασίας, όμως, θα διεξαχθούν πριν από την αναχώρηση, καθώς και μετά την επιστροφή από τη βαλκανική χώρα. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν προσπάθειες για δύο φιλικά πριν από τη 17η Ιουλίου με αντιπάλους την Αλκή και τον Ερμή. Επίσης, προσπαθούν να κλείσουν άλλα τρία ή τέσσερα ματς μετά την 29η του δεύτερου καλοκαιρινού μήνα. Υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο Εθνικός, η Καρμιώτισσα και η Ομόνοια. Όπως μας ειπώθηκε, εντός της εβδομάδας θα κλείσουν και θα ανακοινωθούν οι ομάδες, οι ημερομηνίες και τα γήπεδα των παιχνιδιών.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν σήμερα το «παρών» τους στο Μενεού, είναι οι εξής: Ντίμιταρ Μακρίεφ, Νταβίντε Γκράσι, Ρούμπεν Μπρίζιντο, Γιώργος Ελευθερίου, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Γιάννης Κούσουλος, Ζόελ Νταμαού, Έλιο Ρόκε, Νταβίντ Μανογιάν, Τάρο Βοσκανιάν, Άντερσον Κορέια, Δημήτρης Κυπριανού, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Στυλιανού, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Χρύσανθος Μάτζιαλος, Ανδρέας Λεμέσιος, Σταυρινός Κωνσταντίνου, Θεοδόσης Σιαθάς, Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου, Θωμάς Νικολαόυ, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, Ιάσονας Πικής, Μάριος Κουζάρης και Χαράλαμπος Κουζάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ