aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης: «Μας επιστράφηκε έστω και το μισό από αυτό που δικαιούμαστε»

Πετράκης: «Μας επιστράφηκε έστω και το μισό από αυτό που δικαιούμαστε»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι ισοφαρίζοντας ο Απόλλων στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την Καρμιώτισσα, πήρε πίσω έστω το μισό που δικαιούταν βάσει απόδοσης.

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε όπως και η αντίπαλη πλευρά. Θεωρώ ότι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν δεχτήκαμε ευκαιρία. Είχαμε έλεγχο και επιθετικότητα ως ομάδα, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις και παρόλα αυτά δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε. Στην πρώτη φάση της Καρμιώτισσας δεχθήκαμε γκολ και βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Στο τέλος τουλάχιστον προσπαθήσαμε και μας επιστράφηκε ο βαθμός. Έστω και έτσι το δικαιούμασταν από τη στιγμή που ήλθαν όπως… ήλθαν τα πράγματα όπως είπα, πήραμε τουλάχιστον αυτό που δικαιούμασταν έστω και μισό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις πολλές φορές ευκαιρίες που δημιουργεί ο Απόλλων και τα πολλά δοκάρια, απαντώντας: «Δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε την καλύτερη επίθεση, τους κορυφαίους σκόρερ και δεν παίζουμε μόνοι μας. Εμένα η άποψή μου καθορίζεται με τον χρόνο. Εκτιμάμε την κάθε κατάσταση και προσπαθούμε και ό,τι επιδέχεται βελτίωσης κάνουμε προσπάθεια και το διορθώνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ