aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης: «Κάθε πράμα τον καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός»

Πετράκης: «Κάθε πράμα τον καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός»

Ο Γιάννης Πετράκης είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου, αφού πέρα από το σχόλιό του για τη νίκη του Απόλλωνα εις βάρος του Ολυμπιακού, απάντησε για μετεγγραφές, Σάλαϊ, Μαλεκκίδη, αποχωρήσεις, Ψύχα και Αγκίρε.

Αρχή με το πώς είδε το ματς με τους μαυροπράσινους: «Καταρχάς συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και για τη σημαντική νίκη που πέτυχαν

Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι ροντέο, είχαμε ευκαιρίες, είχε και ο Ολυμπιακός. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ρίσκο που βάλαμε στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την ποιότητα του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο με τις καθυστερήσεις, ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Είμαστε όπως πρέπει να είμαστε. Ο Ολυμπιακός στο τέλος είχε το γκολ και την ευκαιρία για να την ισοφάριση. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη μέσα από καλή εμφάνιση. Δεν έχω να σκεφτώ πολλά τώρα, έχουμε δύσκολο παιχνίδι, το μυαλό μου είναι στον ΑΠΟΕΛ και πάμε για τη νίκη».

Ακολούθησε ερώτηση για τη μετεγγραφή του Σάλαϊ στη Φενέρμπαχτσε: «Την πολιτική του σωματείου και ποιος θα φύγει δεν μπορεί να την καθορίσω εγώ. Όταν δίνεται προοπτική εξέλιξης σε ένα παιδί δεν στάθηκα ποτέ εμπόδιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάλαι. Είμαι βέβαιος ότι η Φενέρ έκανε πάρα πολύ καλή επιλογή.

Αναφορικά με το πώς θα αντικατασταθεί, απάντησε: «100% χρειαζόμαστε βοήθεια. Είμαστε σε αναζήτηση και κάνουμε ότι μπορούμε. Μπορεί να πάρουμε και δύο».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μαλεκκίδη από τον δανεισμό του στην Καρμιώτισσα, είπε: «Κάθε πράμα τον καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός. Είμαστε στη διαδικασία να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Έχω καταθέσει την άποψή μου στη διοίκηση για τον Μαλεκκίδη».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει πόσο κοντά είναι η ενίσχυση για την ομάδα, αφού οι ημέρες περνούν, η ομάδα έχει απουσίες και έρχεται δύσκολο πρόγραμμα: «Αυτή είναι εκτίμηση που δεν την κάνετε μόνο εσείς. Το αντιλαμβανόμαστε. Έχουμε τέσσερις μετεγγραφές και πρέπει να βρούμε αυτούς που θα είναι αυτοί που πρέπει. Δεν είμαστε μόνοι στο παιχνίδι. Υπάρχει ένας παίκτης που τον θέλουμε, μας λέει μετά από δέκα μέρες τι θέλει, του το δίνουμε, δεν έρχεται. Τι να κάνουμε; Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες, αυτοί έφεραν την ομάδα εδώ».

Ο Πετράκης ρωτήθηκε επίσης για τη μη χρησιμοποίηση του Πέτρου Ψύχα και ξεκαθάρισε: «Το νούμερο ένα κριτήριο για να χρησιμοποιήσω έναν παιδί είναι η ετοιμότητά του. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Ανδρέου, που τον έριξα από το πρώτο ματς (σ.σ.: όταν ήταν στον Ολυμπιακό). Για να είναι στην ομάδα ο Ψύχας σημαίνει ότι πιστεύουμε σ’ αυτόν. Θα πρέπει όμως μέσα από την καθημερινότητα να με πείσει να τον χρησιμοποιήσων».

Τέλος, για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν είπε πως αυτά είναι εσωτερικά θέματα, ενώ για τον Αγκίρε είπε πως ακόμα δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ