aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης για Κίρζη: «Παράλειψη μου, αλλά δεν είμαι καλός σε αυτά»

Πετράκης για Κίρζη: «Παράλειψη μου, αλλά δεν είμαι καλός σε αυτά»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ευρεία νίκη του Απόλλωνα με 5-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε πως με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ήταν άριστη επιθετικά και ανασταλτικά, ενώ όταν ερωτήθηκε εάν η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κίρζη απολογήθηκε που δεν του ευχήθηκε δημόσια και σημείωσε πως δεν είναι καλός σε αυτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που την αδικεί η θέση που βρίσκεται. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την είναι που είχαμε. Ένα 10-15 στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο. Στο υπόλοιπο διάστημα παίξαμε πολύ καλά, φτιάξαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν αφήσαμε ούτε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί ήδη παρελθόν. Έχουμε το επόμενο ματς και εγώ σκέφτομαι μόνο αυτό. Ένα σημαντικό βήμα, τίποτα περισσότερο προχωράμε».

Αφιερώνεται την επιτυχία στον κ. Κίρζη που έχει την ονομαστική του εορτή; Και με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν πολύ καλοί τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά: «Για μένα η ισορροπία, η πειθαρχεία είναι λέξεις μαγικές. Αυτή την ισορροπία την είχαμε. Είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν είναι αυτό. Παράλειψη μου που δεν είπα και δημόσια χρόνια πολλά στον πρόεδρο (έχει την ονομαστική του εορτή ο Νίκος Κίρζης) αλλά δεν είμαι καλός σε αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ