aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης: «Δεν θέλω να το θυμάμαι. Από τύχη προηγηθήκαμε»

Πετράκης: «Δεν θέλω να το θυμάμαι. Από τύχη προηγηθήκαμε»

Σε δύο μέρη χώρισε τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης μετά το «διπλό» του Απόλλωνα στην «Αρένα» με 2-0. Ο Ελλαδίτης τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και από τύχη προηγήθηκε, ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους, δεν πανικοβλήθηκαν όταν έχασαν το πέναλτι και στο τέλος κέρδισαν δίκαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Θέλω να πω ότι παίζαμε με μία ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και το απέδειξε και σήμερα. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν θέλω να θυμάμαι, στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και από τύχη βρεθήκαμε στο τέλος να είμαστε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν στο πνεύμα που θέλουμε να έχουμε. Παίξαμε πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πετύχαμε δεύτερο γκολ και είχαμε προϋποθέσεις και για περισσότερα τέρματα».

Εάν έδωσε χώρο ο Απόλλων στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συνεπείς στο πλάνο, στο δεύτερο ήμασταν. Μετά το πέναλτι δεν πανικοβληθήκαμε, είχαμε τη λειτουργία που θέλουμε σαν ομάδα και αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν το δεύτερο γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες που ακολούθησαν».

Ο Απόλλων είναι ανεβασμένος, η νίκη σήμερα μετά από δύο σερί ισοπαλίες και νοουμένου ότι θα υπάρξουν απώλειες αύριο στο ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοια αλλάζει τα δεδομένα: «Εμένα δεν μου αρέσει να αλλάζω την στάση μου. Δηλαδή, κερδίσαμε είμαστε ομαδάρα. Χάσαμε είμαστε κακή ομάδα. Στα προηγούμενα δύο ματς ήμασταν πολύ καλοί και δεν είχαμε δύο ισοπαλίες. Σήμερα είχαμε ένα κακό ημίχρονο και ένα πολύ καλό. Έχω πίστη στην ομάδα και για μένα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ότι είπα και όταν δεν είχαμε καλά αποτελέσματα το λέω και σήμερα, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Δικαιολογία δεν ψάχνω ποτέ στη ζωή μου. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και συνεχόμενα παιχνίδια. Μέσα από τη δουλειά σε συνδυασμό με την ποιότητα είναι αυτά που μας δίνουν την πίστη. Έχουμε και καλό υλικό και δουλεύουμε σκληρά, αυτός είναι ο οδηγός μου. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, με δυνατούς αντιπάλους, αλλά εμείς βλέπουμε το σπίτι μας. Μέσα από την απόδοσή μας επηρεάζουμε και τους άλλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ