aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης: «Αποτύχαμε…»

Πετράκης: «Αποτύχαμε…»

«Ανεξάρτητα από την εικόνα που είχε η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα, αποτύχαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, άρα δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε», τόνισε ο Γιάννης Πετράκης μετά την καταδικαστική ισοπαλία του Απόλλωνα μετον Ολυμπιακό.

Ο Ελλαδίτης προπονητής άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θέλω να πω πως όλοι είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί ενώ έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια και γεμίσαμε την κανάτα με νερό, εκεί που ήμασταν έτοιμοι να πιούμε, καταφέραμε και την σπάσαμε και μείναμε διψασμένοι. Δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη μας μέρα, δεν είχαμε την ενέργεια που θέλαμε. Είχαμε πολύ άγχος γιατί ήμασταν ένα βήμα πριν από την επίτευξη του ονείρου και γι αυτό δεν είχαμε την εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, όπως φυσικά θα μπορούσαμε να δεχτούμε. Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο, γιατί ήταν πιο διψασμένοι από εμάς και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε αυτή τη χαρά».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για την καθυστέρηση της αλλαγής του Σατσέτι: «Αυτό ήταν μία από τις πολλές αιτίες και δεν νομίζω πως ήταν τόσο σημαντική στο τελικό αποτέλεσμα».

Για το εάν το μυαλό ήταν στο επόμενο ματς με την Ομόνοια, απάντησε:  «Δεν ξεχωρίζω παιχνίδια και δεν θεωρώ παιχνίδια λιγότερο σημαντικά από τα επόμενα που έρχονται. Είχαμε με κορωνοϊό τον Πίττα και τον Γιαννιώτα, είχαμε δύο παίκτες λιγότερους σήμερα. Μακάρι να τους είχαμε όταν τους θέλαμε. Σήμερα έβαλα πέντε παίκτες που είχαν κάρτες, χωρίς να σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Θέλαμε το παιχνίδι σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είναι κρίμα για τους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ