aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέθανε από ελονοσία ο 24χρονος πρώτος σκόρερ στο Τόγκο

Πέθανε από ελονοσία ο 24χρονος πρώτος σκόρερ στο Τόγκο

Θρήνος στο ποδόσφαιρο του Τόγκο με το θάνατο του Κοσί Κουνταγκμπά. Ο επιθετικός της Καρά, πρωταθλητής το 2019 και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έφυγε σε ηλικία 24 ετών από ελονοσία.

Ο Κουνταγκμπά είχε εγκαταλείψει την Καρά στο βόρειο τμήμα της χώρας υπό το φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού και αποφάσισε να πάει να μείνει με τους γονείς του στο Ντεβί κοντά στην πρωτεύουσα, Λομέ. Εκεί προσβλήθηκε από ελονοσία. Σχεδόν αμέσως μόλις έφθασε στο πατρικό του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απεβίωσε από ελονοσία, ενώ παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά του. Πριν από λίγες ημέρες ο Κουνταγκμπά είχε βρεθεί σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Τουρ, ομάδας της Ligue 2.

Ο Κόσι Κουντάγκμπα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τα «χρώματα» της Κάρα και θεωρείτο από τους καλύτερους παίκτες της χώρας, καθώς είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ δύο φορές, ενώ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο, μετά από 20 αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ