aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά να παλέψεις για την πρόκριση»

Πετεβίνος: «Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά να παλέψεις για την πρόκριση»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μετά τη βαριά ήττα (0-3) από την Τζουργκάρντεν, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως ανέφερε, σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά να παλέψεις για την πρόκριση…

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Είναι αλήθεια ότι με τέτοια σκορ οι πιθανότητες μειώνονται. Στο ποδόσφαιρο δεν αποφασίζει κανένας τι θα γίνει μέχρι να ακούσουμε το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Ήταν μια ομάδα που όσο αποτελεσματική ήταν στα προηγούμενα ματς ήταν και σήμερα, όμως εμείς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες μας όμως θα το παλέψουμε στη Λευκωσία. Θα προσπαθήσουμε για το σήμα στη φανέλα, για την ιστορία της ομάδας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε να πάρουμε τη νίκη κι ότι βγει».

«Νομίζω ότι ειδικά από τη στιγμή που η Τζουργκάρντεν αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, αν βάζαμε ένα γκολ θα αυξάναμε τις πιθανότητες μας. Δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε το γκολ, όμως πρέπει να εκτιμήσεις τα δεδομένα που έχεις ενώπιον σου. Με το 3-0 στην πλάτη μας δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα, όμως το μήνυμα είναι ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

«Σημασία δεν έχει η ήττα αλλά να παλέψεις για την πρόκριση. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛίστας που ακόμη και στο 3-0 δεν θα έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ