aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέταξε βαθμούς και την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή

Πέταξε βαθμούς και την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε βαθμούς στην έδρα της Λεγανές (1-1) και πέταξε έτσι την ευκαιρία να πάρει προσωρινά «κεφάλι» στην κορυφή.

Οι ισοπαλίες μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχουν κοστίσει στην Ατλέτικο και το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα της Λεγανές. Οι παίκτες του Σιμεόνε τα βρήκαν… σκούρα και παρά το γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν επέστρεψε στα γκολ, δεν μπόρεσαν να φύγουν με το τρίποντο (1-1).

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με τη Λεγανές να ελέγχει τον ρυθμό και την Ατλέτικο να προβληματίζει στην τελική τρίτη. Παρότι οι γηπεδούχοι άφηναν χώρους, οι «Ροχιμπλάνκος» δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν με τους Λεμάρ, Ζέλσον Μαρτίνς και Γκριεζμάν να είναι ουσιαστικά ακίνδυνοι.

Ο Ντιέγο Σιμεόνε έπρεπε να λύσει ενόψει του δευτέρου μέρους αυτή τη δυσκολία στη δημιουργία ώστε οι γραμμές του να βρίσκονται πιο εύκολα και ο Γκριεζμάν να μην χάνεται στην κορυφή της επίθεσης. Πράγματι η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά και η πρώτη σημαντική φάση ήρθε στο 56′ όταν ο Κουέγιαρ απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του την κεφαλιά του Σάβιτς.

Ωστόσο, ο γκολκίπερ της Λεγανές, δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και στην εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν στο 69′ με τον Γάλλο φορ να επιστρέφει στα γκολ έπειτα από ένα μήνα και να βάζει μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο (0-1).

Όμως, το φάουλ του Γκριεζμάν δεν ήταν αρκετό στην Ατλέτικο για να φύγει με το διπλό. Στο 82′ ο Ρόντρι Ταρίν με κοντινή προβολή πήρε το ριμπάουντ, αφού η μπάλα είχε βρει το οριζόντιο, και την έσπρωξε στα δίχτυα. Η Λεγανές με αυτόν τον τρόπο πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην ουρά, στερώντας παράλληλα από την Ατλέτικο την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στην πρώτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ