aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέταξε για Πολωνία!

Πέταξε για Πολωνία!

Η ΑΕΚ αναχώρησε απόψε (22/6) για την Πολωνία όπου βρίσκεται από τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στην πόλη Βρόνκι (προπονητικό κέντρο «Olympic Hotel») για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, με τον Ασούμπρε να μην ταξιδεύει με την ομάδα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και κρίθηκε καλύτερο να παραμείνει στην Κύπρο και να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι ακόλουθοι: Τόνιο, Αντωνιάδης, Τολεμές, Κάσες, Ρ. Αναστασίου, Μοϊσόφ, Γιάννου, Τρισκόφσκι, Σάστρε, Τέτε, Ακοράν, Τρουγιόλς, Χριστοδούλου, Χέφελ, Ιωάννου, Γκονζάλεθ, Τούμπας, Κωνσταντίνου, Κ. Αναστασίου, Τρύφωνος, Ράσπας, Πελεκάνος και Θωμά.

Η ΑΕΚ θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία. Την Τρίτη θα αναμετρηθεί με τη Βίσλα Πλοκ, την Πέμπτη με τη Λεχ Πόζναν όπου θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την Primetel (σε ανοικτή ζώνη), στις 29 Ιουνίου με τη Λέγκια Γντανσκ και την 1η Ιουλίου με την Γκόρνικ Ζάμπρζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ