aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέταξε για Αλβανία (Δηλώσεις Κυριακού Γιάγκου) video & pics

Πέταξε για Αλβανία (Δηλώσεις Κυριακού Γιάγκου) video & pics

Από το αεροδρόμιο Λάρνακας και κατά την αναχώρηση της Ανόρθωσης για την Αλβανία ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κυρίας Κυριάκος Γιάγκου με δηλώσεις του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Για τον επαναληπτικό: «Η θεωρία από την πράξη έχουμε δει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο ότι μπορεί να απέχει αρκετά. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ποιοτικά ομάδα και ότι η πρόκριση θα καθοριστεί από την δική μας απόδοση».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Για να ταξιδεύουν σημαίνει ότι είναι όλοι στην διάθεση του προπονητή, οπότε θα επιλέξει την καταλληλότερη εντεκάδα για τον στόχο μας».

Για τον Λαβόρδε: «Η αλήθεια είναι ότι ο Λαβόρδε ήταν ένας διακαής πόθος των φιλάθλων της Ανόρθωσης λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στην ομάδα μας. Έχω αντιληφθεί ότι πρόκειται να διοργανωθεί μια υποδοχή εδώ στο αεροδρόμιο. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον αγωνιστικό μας στόχο».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Και άλλες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτοί που θα έρθουν να μπορούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους και να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ανεξαρτήτως ονόματος ή προηγούμενης θητείας κάπου αλλού».

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που μετέχω στο ταξίδι αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Έχουμε κάνει λαμπρές ευρωπαϊκές πορείες στο πρόσφατο παρελθόν. Για όσους δεν γνωρίζουν από τους ποδοσφαιριστές θέλουν να το ζήσουν, για όσους από εμάς τις Ανόρθωσης το έχουμε ζήσει αντίστοιχες πορείες, ο στόχος είναι εκεί και είναι καθαρός. Κυνηγάμε πάντα το υψηλότερο ευρωπαϊκό όνειρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ