aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πετάνε» για την πρόκρίση

«Πετάνε» για την πρόκρίση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο Κισινάου θα παιχτεί η δεύτερη πράξη των αναμετρήσεων του Απόλλωνα με την Ζάρια. Η αποστολή των κυανόλευκων αναχωρεί απόψε (20.45) με ναυλωμένη πτήση για την Μολδαβία, όπου μεθαύριο θα αντιμετωπίσει την Ζάρια στον επαναληπτικό του 3-0. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, έχοντας γερή παρακαταθήκη το σκορ του πρώτου αγώνα, θέλει απλά με μια δεύτερη καλή εμφάνιση να κλειδώσει την πρόκριση για να αρχίσει την μελέτη του επόμενου της αντίπαλου, που θα είναι μια από τις Σιρόκι ή Αμπερτίν.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, είναι να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι για να τελειώσουν την δουλειά. Το έδειξαν και  στον πρώτο αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα», πως υπερέχουν σε όλους τους τομείς  της Ζάρια, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει και στην Μολδαβία να τρέξουν άλλα τόσο χιλιόμετρα, όσα και στη Λάρνακα, για πάρουν άλλη μια νίκη. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πιο θετικό, είναι πως ο Κύπριος τεχνικός διαπιστώνει, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Υπάρχει μια πιθανότητα, ο Κύπριος τεχνικός να μην κάνει αλλαγές, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Ζάρια, στην ενδεκάδα, δεν αποκλείεται όμως να δούμε και μία ή  δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πιο πολύ ικανοποιεί, πως οι νεοφερμένοι από την πρώτη τους παρουσία έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ο Γιούστε για παράδειγμα, «έδεσε» αμέσως με τον Ρομπέρζ. Με την απόκτηση του Ισπανού, ο Απόλλων κάλυψε την θέση που άφησε ο Βινίσιους. Το ίδιο και ο Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος, πήρε ουσιαστικά την θέση του Γκιέ Γκιέ στην επίθεση και έδειξε με το καλημέρα, πόσο ουσιαστική μετεγγραφή είναι.   Αλλά και ο Σαντάνα, παρουσιάστηκε πολύ καλός με την Ζάρια, δείχνοντας πόσο καλή κίνηση ήταν η απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ