aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέταγε φωτιές η «Κυρία»!

Πέταγε φωτιές η «Κυρία»!

Η Ανόρθωση επικράτησε 3-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας σε φιλικό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι κυανόλευκοι αρχικά παρουσίασαν το ρόστερ μπροστά σε αρκετούς φίλους της ομάδας και αργότερα έδωσαν το πρώτο τους φιλικό.

Τα γκολ της «Κυρίας» πέτυχαν οι Καμαράτα (2’, 10’) και Μπανταλόφσκι (30’), ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Κβέσιτς αγωνίστηκε στο ματς, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Ρόνι Λέβι είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς ποδοσφαιριστές, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία. Εκτός φιλικού έμεινε ο τραυματίας Παλάνκα.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης (2700) έδωσαν βροντερό παρών και δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους ενόψει τη νέα σεζόν.

H ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Αρούς (46′ Παπαδόπουλος), Μπανταλόφσκι (56′ Μακάροφ), Κβέσιτς, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ (46′ Κορέα), Βίκτορ (64′ Χατζηπασχάλης), Οικονομίδης, Ράγιος (46′ Σιβού), Ματθαίου (66′ Ιωάννου), Καρλίτος (61′ Κυριάκου), Καμαρά (46′ Άλβες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ