aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετάει παντού η Λίβερπουλ! (videos)

Πετάει παντού η Λίβερπουλ! (videos)

Αποφασισμένη να διεκδικήσει όποια κούπα βρεθεί στο διάβα της δείχνει η Λίβερπουλ! Έχοντας σκαρφαλώσει στην κορυφή της Premier League (έστω και με δυο συγκάτοικους) η ομάδα του Κλοπ συνέχισε απτόητη και στο Λιγκ Καπ, καθαρίζοντας 2-1 την Τότεναμ.

Ο εξαιρετικός Στάριτζ έδωσε νωρίς προβάδισμα στους «κόκκινους» (εκμεταλλευόμενος κόντρα σε σουτ του Γκρούγιτς και προλαβαίνοντας την έξοδο του Βορμ στο 9’) και καθάρισε ο ίδιος το παιχνίδι, αξιοποιώντας ιδανικά την άψογη κάθετη του Βαϊνάλντουμ στο 64’.

Γιατί η Τότεναμ ξαναμπήκε μεν στο ματς -με πέναλτι που κέρδισε ο Λαμέλα από τον Λούκας και αξιοποίησε ο Γιάνσεν στο 76’- και ίσως θα μπορούσε να κερδίσει και δεύτερο (σε μαρκάρισμα του Μορένο), αλλά τελικά δεν άλλαξε το εναντίον της σκορ.

Έτσι, η Λίβερπουλ συνέχισε την απίστευτη παράδοση όταν φιλοξενεί την Τότεναμ (μια μόλις νίκη στις 19 τελευταίες επισκέψεις) και επέκτεινε το αήττητο σερί στα οκτώ παιχνίδια, εκ των οποίων έχει κερδίσει τα έξι.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ δεν συναντούσε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Ρέντινγκ. Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον Τσάμπερλεν (που πέτυχε και τα δυο τους γκολ) οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 και διασκέδαζαν κάπως τις εντυπώσεις από την γκέλα με τη Μίντλεσμπρο για το πρωτάθλημα.

Κατά τ’ άλλα, η Νιούκαστλ έκανε πλάκα στην Πρέστον, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 6-0, ενώ η Χαλ περνούσε άνετα από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι, επικρατώντας 2-0.

Τρίτη, 25/10

Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1
(9’, 64’ Στάριτζ – 76’ πεν. Γιάνσεν)

Άρσεναλ-Ρέντινγκ 2-0
(33’, 78’ Τσάμπερλεν)

Νιούκαστλ-Πρέστον 6-0
(19’, 55’ Μίτροβιτς, 38’, 87’ Ντιαμέ, 53’ πεν. Ρίτσι, 90’ Πέρεθ)

Μπρίστολ Σίτι-Χαλ 1-2
(90’+3’ Τόμλιν – 44’ Μαγκουάιρ, 47’ Ντόσον)

Λιντς-Νόριτς 3-2 πεν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)
(43’ Άντονσον – 14’ Πρίτσαρντ)

Τετάρτη, 26/10 (21:45)

Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ