aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετάει η Κιέβο!

Πετάει η Κιέβο!

Κάθε χρόνο αρχίζει με στόχο την παραμονή και φυσικά το πετυχαίνει. Φέτος, όπως φαίνεται, θα το κάνει πιο νωρίς από ποτέ αφού δείχνει ασταμάτητη και έτοιμη να τρελάνει τους πάντες! Αυτό το κατάλαβε και η Πεσκάρα, η οποία δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία από τους Βερονέζους, για τους οποίους σκόραραν οι Μετζιορίνι και Ινγκλέζε. Στους 13 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές τα «ιπτάμενα γαϊδούρια», ισοφαρίζοντας την επίδοση τους από το 2004-05, η οποία είναι η 2η καλύτερη τους μετά τους 16 βαθμούς του 2001-02!

Η Κιέβο μπήκε πολύ δυνατά και είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ στα πρώτα 11 λεπτά. Ο Σπόλι, όμως, δύο φορές με κεφαλιά μετά τις εκτελέσεις κόρνερ αστόχησε ενώ στο 11′ ο Κάστρο τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο την αντεπίθεση… Τρία λεπτά μετά, ήταν η σειρά της Πεσκάρα να γίνει απειλητική αλλά ο Σορεντίνο απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μανάι από καλή θέση και κράτησε το 0-0. Οι γηπεδούχοι πήραν για περίπου ένα 10λεπτο τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ, παρά τις προσπάθειες τους και ειδικά αυτές της Κιέβο, η οποία είχε 12 σουτ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και από ένα σημείο κι έπειτα φαινόταν ότι θα πήγαινε προς την ισοπαλία, μέχρι που η Κιέβο ανέβασε για λίγα λεπτά στροφές και καθάρισε. Στο 76′ ο Μπίρσα βρήκε πολύ ωραία τον Μετζιορίνι και αυτός απέφυγε και τον Μπιτσάρι και πλάσαρε για το 0-1, για να κλειδώσουν το τρίποντο οι Βερονέζοι στο 85′: Ο Μετζιορίνι άνοιξε στην κόντρα για τον Κάστρο, από εκεί η μπάλα πήγε στον Ινγκλέζε και αυτός έκανε το 0-2, με το πρώτο του γκολ στη Serie A μετά τον Νοέμβριο του 2015, στέλνοντας την Κιέβο στην 3η θέση και το -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ