aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετάει για το... χτίσιμο η ΑΕΚ (pics)

Πετάει για το… χτίσιμο η ΑΕΚ (pics)

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι ξημερώματα (03:45) της Δευτέρας (12/06) θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας από το αεροδρόμιο Λάρνακας με τελικό προορισμό την Οπαλένιτσα της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αρχικά στην πόλη Βαρσοβία, στη συνέχεια θα πάρει νέα πτήση για το Πόζναν και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Οπαλένιτσα.

Από τις 12 μέχρι τις 22 Ιουνίου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Remes», σε συνεργασία και φέτος με το ταξιδιωτικό γραφείο La Bella Tours. Τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί στην Πολωνία είναι τα ακόλουθα: 16/06 με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. 20/06 με τη Γιαγκελόνια (1η κατηγορία Πολωνίας). 22/06 με τη Ζαγκλέμπιε (1η κατηγορία Πολωνίας).

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ Μάνατζερ/αρχηγός αποστολής), Ιμανόλ Ιδιάκεθ (Προπονητής). Αντόνιο Ιντάλγκο (Βοηθός Προπονητής). Ηλίας Χαραλάμπους (Β’ Βοηθός Προπονητής). Παναγιώτης Μιχαήλ (Βοηθός Γυμναστής / Αποκατάστασης). Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων). Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής). Dimitar Yordanov (Μασέρ). Υordan Stoyanov (Μασέρ). Florin Jucan (Φροντιστής). Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου).

Ποδοσφαιριστές 23: Καταλά, Τομάς, Ρουσιάς, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Ορτίθ, Φλοριάν, Μουρίγιο, Λάμπαν, Τέτε, Ακοράν, Τρουγιόλς, Κολίνα, Μιχαήλ, Χέφελ, Μιντίκκης, Γαρίδο, Ιωάννου, Σόρια, Κωνσταντίνου, Τούμπα, Παναγίδης, Φιλίππου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Τσάβι Ρόκα, ο γυμναστής Νέστερ Ορόθο, καθώς και οι διεθνείς Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ντανιέλ Μοΐσοφ, Ιβάν Τρισκόφσκι και Ελβίρ Μαλόκου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ