aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερνούν από εξετάσεις οι τρεις, πεισμωμένοι στον Απόλλωνα: «Θα βρούμε λύση»

Περνούν από εξετάσεις οι τρεις, πεισμωμένοι στον Απόλλωνα: «Θα βρούμε λύση»

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στις τάξεις του Απόλλωνα για τους πολλούς τραυματισμούς που προκύπτουν καθώς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποχώρησαν τρεις ποδοσφαιριστές με πρόβλημα (Ενσούε, Περέιρα, Γκακμπέ). Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) αναφέρθηκε επίσης στην κριτική, στις μετεγγραφές και στους ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Κρατούμε τους βαθμούς και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως μας φιλοξένησε με εξαιρετικό τρόπο. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα με την ευχή η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχα ενημέρωση πριν από λίγο. Οι τρεις που αποχώρησαν (σ.σ. Ενσούε, Περέιρα, Γκακμπέ) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Αγκίρε και Γιούστε τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε. Ο Ρομπέρζ είναι στο Βέλγιο για εξετάσεις που δεν γίνονται στην Κύπρο. Συνεχίζει την θεραπευτική αγώνα».

Για την κριτική και τους παίκτες: «Ασκήθηκε έντονη κριτική σε όλους μας και είναι απόλυτα φυσιολογική όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα. Οι απαιτήσεις είναι ψηλές. Πολλοί παίκτες δίνουν απαντήσεις και δικαιώνουν αυτούς που τους επέλεξαν. Και ο Μολ, και ο Σάλαϊ και ο Γκακμπέ δίνουν σημαντικές βοήθειες. Με την πάροδο του χρόνου  η ομάδα θα ανεβάζει απόδοση».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Αν λέγαμε πως δεν μας προβληματίζει, θα ήταν ψέμα. Όμως είναι θέμα το οποίο σαφέστατα θα πρέπει και να δοθεί λύση. Όσοι ασχολούνται με αυτό το ζήτημα, θα βρουν την λύση. Δεν γίνεται να ταλαιπωρείται από πολλαπλούς τραυματισμούς».

Για τους δύο τιμωρημένους (Καρ-Εμπιντά) που βρίσκονται εκτός ομάδας: «Τίποτα νεότερο. Θα προκύψουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Για τις μετεγγραφές: «Όταν ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας του 2019, θα ανοίξει και ο φάκελος των μετεγγραφών».

Για τους ξένους διαιτητές: «Πρακτικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ