aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερνάνε ένα δράμα στην ΑΕΛ

Περνάνε ένα δράμα στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σκηνικό στην ανατολική κερκίδα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια από τα ίδια αύριο Δευτέρα (21/10), στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι και Δευτέρα οπόταν δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων.

Στην ΑΕΛ, όπως και να το κάνουμε, όπως και αν το περιγράψουμε, περνούν ένα δράμα. Τίποτε δεν θυμίζει τις παλιές καλές μέρες και οι ποδοσφαιριστές μάταια ψάχνουν να δουν στην κερκίδα τον κόσμο που θα τους δώσει ώθηση για να αποδώσουν καλύτερα. Από την άλλη, ακόμη και χωρίς κόσμο, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και καλούνται να σφίξουν τα δόντια και να οδηγήσουν την ομάδα με την απόδοση τους στις πιο ψηλές θέσεις.

Η αλήθεια είναι πως δύο-τρεις από αυτούς που ήλθαν το καλοκαίρι, ακόμη δεν έχουν βοηθήσει όσο αναμενόταν. Πιο συγκεκριμένα, οι Γκαζαριάν και Κάρλος δεν έχουν φτάσει σε ψηλά στάνταρ, γι’ αυτό τα παιχνίδια που ακολουθούν αποτελούν πολύ καλές ευκαιρίες για να παρουσιαστούν με καλύτερη διάθεση. Επίσης, πίσω σε απόδοση σε σχέση με τις περσινές τους εμφανίσεις είναι οι Νιλς Τεϊσέιρα και Χουράδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ