aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερνάει από ιατρικά στη Μίλαν ο Αντρέ Σίλβα!

Περνάει από ιατρικά στη Μίλαν ο Αντρέ Σίλβα!

Τον επιθετικό της νέας εποχής βρήκε η Μίλαν, ο οποίος ακούει στο όνομα Αντρέ Σίλβα! Με τους Μοράτα και Ομπαμεγιάνγκ να είναι απλησίαστοι οικονομικά και το θέμα του Μπελότι να είναι ιδιαίτερα σύνθετο, οι «ροσονέρι» κατέληξαν στην επιλογή του 22χρονου που μέχρι χθες ανήκε στην Πόρτο.

Ένα «σημάδι» πως κάτι «έτρεχε» στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, ήταν η παρουσία στο Μιλανέλο του γνωστού μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τον Σίλβα. Τις επόμενες ώρες ο διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα θα βάλει την υπογραφή σε πολυετές συμβόλαιο με τους «διαβόλους».

Ο Αντρέ Μιγκέλ Βαλέντε Ντα Σίλβα όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1995 και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Πόρτο το 2011. Την τριετία 2013- 2016 αγωνίστηκε κυρίως με τη δεύτερη ομάδα των «δράκων» έχοντας, όμως, από το 2015 παρουσίες και στην πρώτη ομάδα. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αυτή της ανάδειξής του ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Διεθνής με όλες τα γκρουπ των εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας, από την Under16 έως την Under21, ενώ από το 2016 μετράει συμμετοχές και στην ανδρική ομάδα έχοντας μέχρι σήμερα εντυπωσιακές επιδόσεις, καθώς έχει πατήσει το χορτάρι σε 8 αναμετρήσεις βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα επτά φορές! Αναμφίβολα μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τους «ροσονέρι» που ανοίγει έναν νέο, άκρως ελπιδοφόρο, κύκλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ