aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερνά ιατρικά στη Ντόρντμουντ ο Μπέλινγχαμ

Περνά ιατρικά στη Ντόρντμουντ ο Μπέλινγχαμ

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Μπορούσια Ντόρντμουντ φαίνεται πως είναι πια δεδομένη, καθώς πέρασε ιατρικές εξετάσεις και απομένουν μετά μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωσή του από το γερμανικό σύλλογο. Μάλιστα, ο μέσος της Μπέρμινγχαμ αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το 17χρονο ανερχόμενο αστέρι της Μπέρμιγχαμ Σίτι τράβηξε άμεσα το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», που έσπευσαν να τον αποκτήσουν με συνοπτικές διαδικασίες αφήνοντας πίσω ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε τσεκάρει την περίπτωσή του.

Η Μπορούσια Ντόρντμουντ έχει αποκτήσει τη νοοτροπία της ομάδας που στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν μέλλον στο σύλλογο και ο Μπέλιγχαμ φαίνεται πως ανταποκρίνεται πλήρως στα όσα ζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας. Ο Άγγλος παίκτης μετρά 4 γκολ την τρέχουσα χρονιά σε 39 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα της Championship.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ