aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερνά από εξετάσεις και υπογράφει ο Γκαθτανιάγα

Περνά από εξετάσεις και υπογράφει ο Γκαθτανιάγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο 27χρονος Ισπανός μέσος Γιον Γκαθτανιάγα βρίσκεται στην Κύπρο και θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο (1+2 χρόνια) στην ΑΕΛ. Μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, αλλά ο προορισμός του είναι να αποτελέσει ακόμη μία επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Εννοείται πως δεν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Νταβόρ Ζντραβκόσκι με τον Τζοάν Ρομάν και τον Φιντέλις Ιρένε, μπορούν να δώσουν λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι. Η ΑΕΛ το πάλεψε για την περίπτωση Βινίσιους, αλλά δεν ήταν κανένας διαθέσιμος να περιμένει και άλλο τον Βραζιλιάνο μέσο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει επιλογές για όλες τις γραμμές και στα φιλικά μοίρασε σε όλους λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Παράτησε τον Βινίσιους και φέρνει στην Κύπρο τον Γκαθτανιάγα

Αυτοί που έμειναν, με αυτούς που αποκτήθηκαν είναι σε θέση να υλοποιήσουν τους στόχους της φετινής ΑΕΛ. Θα είναι μια σεζόν με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, όμως υπάρχει ακλόνητη εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, πως στο τέλος θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο με την πορεία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ