aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερισσότερες από 200.000 υπογραφές για να ξαναγίνει το Μπαρσελόνα-Παρί!

Περισσότερες από 200.000 υπογραφές για να ξαναγίνει το Μπαρσελόνα-Παρί!

Περισσότερες από 200.000 (διαδικτυακές) υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί σε λίγες ώρες με βασικό αίτημα την επανάληψη του αγώνα Μπαρσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, το αποτέλεσμα του οποίου καθορίστηκε από τη διαιτησία.

Ο Λουίς Μελένδο Ολμέδο είναι ο εμπνευστής της καμπάνιας και, μέσω της ιστοσελίδας change.org έχει αρχίσει τη συλλογή υπογραφών με στόχο να ζητηθεί από την UEFA η επανάληψη της ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί που μπαίνουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και υπογράφουν θεωρούν πως το παιχνίδι πρέπει να επαναληφθεί λόγω των έντονων παραπόνων που έχει από τη διαιτησία του Ντενίζ Αϊτεκίν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο συγκεκριμένος οπαδός παραθέτει, με ντοκουμέντα, όλους τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ξανά η αναμέτρηση και ήδη έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς σε περίπου 48 ώρες έχει ξεπεράσει τις 200.000 υπογραφές, ενώ στόχος είναι να συγκεντρωθούν ακόμα 100.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ