aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερίπατος του Αζερμπαϊτζάν (video)

Περίπατος του Αζερμπαϊτζάν (video)

Την κορυφαία πορεία του σε προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης πραγματοποιεί το Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι κέρδισαν εύκολα τα Σαν Μαρίνο με 5-1 κι έφτασαν τους 10 βαθμούς, κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς από το 1991 όταν και ιδρύθηκε η ομοσπονδία τους. Δύο νίκες με το Σαν Μαρίνο, μία με Νορβηγία και μία ισοπαλία με την Τσεχία, μετρά η ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Οι Αζέροι πίεσαν από την αρχή το Σαν Μαρίνο και στο 20’ ο Αμπντουλάγεβ σέντραρε από αριστερά με τον Ισμαΐλοβ να κάνει το 10 με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ενώ στο 27’ ο Αλμέιδα έπιασε αέρα από το πέναλτι, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Αμπντουλάγεβ που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 35ο λεπτό ο Σιμοντσίνι κέρδισε τον Ισμαΐλοβ σε μοναδικό τετ α τετ.

Στην επανάληψη το Αζερμπαϊτζάν πίεσε κι άλλο και στο 57’ ι Ισμαΐλοβ μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 3-0. Και στο 71οο γκολ του Σαν Μαρίνο στα προκριματικά) ενώ στο 81’ ο Σαντίγκοβ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ