aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Περίπατος» για Ρωσία, ζόρια για Βέλγιο

«Περίπατος» για Ρωσία, ζόρια για Βέλγιο

Η Ρωσία επικράτησε άνετα 3-0 της κακής Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεδομένου πως δε δίνει προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνει το επόμενο καλοκαίρι και ενόψει του επικείμενου Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στο τέλος του μήνα.

Οι πρώην Σοβιετικοί ήταν σαφώς ανώτεροι από τους Μαγυάρους και σκόραραν με τον Σμολόφ στο 20’, τα αυτογκόλ του Επελ στο 40’ και τον Πόλοζ στο 89’.

Πιο δύσκολα νίκησε το Βέλγιο την Τσεχία 2-1 στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών, δείχνοντας επηρεασμένο από τη μόλις πριν λίγες μέρες λήξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο αντίπαλος της Εθνικής στον όγδοο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου δε βρήκε τις λύσεις στην αντίπαλη άμυνα και τελικά τα κατάφερε με τα τέρματα των Μπατσουαγό στο 25΄και Φελαϊνί στο 52’. Ενδιάμεσα, είχε ισοφαρίσει ο Κρμέντσικ στο 29’.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί (46′ Βερμάλεν), Βερτόνχεν, Τίλεμανς (46′ Φελαϊνί), Ντε Μπρόινε, Σαντλί, Καράσκο (88′ Τοργκάν Αζάρ), Ναϊνγκολάν (46′ Μιραλάς), Μπατσουαγί (46′ Μέρτενς), Λουκάκούυ (46′ Μπεντέκε)

ΤΣΕΧΙΑ: Βάλτσικ (33′ Παβλένκα), Καντεράμπεκ (46′ Τσελούστκα), Κάλας, Μπράμπετς, Γκέμπρε Σελάσιε, Νταρίντα, Σούτσεκ, Κρεΐτσι (46′ Γιάνκτο), Ζμραλ (77′ Μάρες), Σικ (64′ Σκόντα), Κρμέντσικ (46′ Ντότσκαλ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ