aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριοδικό Απόλλωνα: Η απίστευτη εξομολόγηση του Χάμπου Κυριάκου

Περιοδικό Απόλλωνα: Η απίστευτη εξομολόγηση του Χάμπου Κυριάκου

Κυκλοφόρησε το περιοδικό του Απόλλωνα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Άιντραχτ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάμπου Κυριάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου των κυανόλευκων: «Κυκλοφόρησε η 131η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας Απόλλων Λεμεσός, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.

Ανανεωμένο με πιο ενδιαφέρουσα ύλη, όπου ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες συνεντεύξεις – εξομολογήσεις των Χάμπου Κυριάκου και Σάσα Μάρκοβιτς, όπως και τα αφιερώματα για την ευρωπαϊκή πορεία και το πλούσιο κοινωνικό έργο της ομάδας μας.

Δείτε ακόμη τις νέες στήλες Best of Social Media, Γκολ και Φωτογραφίες του Μήνα, Καλύτερη Στιγμή – Ρετρό με το Μάριο Χαραλάμπους και ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από τους ιατρούς της ομάδας, τους εθελοντές μας, στήλες για την Β’ Ομάδα, τις Ακαδημίες μας, links με το Apollon Web-TV, την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Απόλλωνα.

Καλή ανάγνωση! Το link: https://issuu.com/apollonlimassolfc/docs/apollon131

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ