aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένουν τα νεότερα για τους τραυματίες

Περιμένουν τα νεότερα για τους τραυματίες

Η ατυχία και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν με τίποτα την ΑΕΚ. Ένας επιστρέφει από τραυματισμό, άλλοι δυο μπαίνουν στο απουσιολόγιο. Η μεγάλη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση έφερε και τρία νέα προβλήματα για τον Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος είδε μετά από 176 μέρες τον Λαμπάν να επιστρέφει στην αποστολή και να αγωνίζεται για ένα δεκαπεντάλεπτο.

Ο Ίγκορ Σίλβα, ο Χουάν Τρουγιόλς αλλά και ο Φλοριάν Τολεμές αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 80’, ενώ ο Τρουγιόλς έβγαλε το ματς με πόνο και ενοχλήσεις, όπως και ο Τολεμές.

Και οι τρεις παρακολουθούνται από τους γιατρούς και θα διαφανεί στην πορεία αν κάποιος εκ των τριών ή ακόμη και οι τρεις θα προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Για τον Ίγκορ φαίνεται να είναι πιο δύσκολο για την ώρα, όμως κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Ο Ιραόλα δεν πρόκειται πάντως να ρισκάρει κανένα αν δεν είναι 100% έτοιμος. Το θετικό ότι εκτός απροόπτου επιστρέφει ο Μοϊσόφ.

Σήμερα η ΑΕΚ ακολούθησε το πρωί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά και τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση. Μία νίκη που έφερε ακόμη μεγαλύτερη κόπωση και είναι αναγκαία η σωστή αποθεραπεία, αλλά και η ξεκούραση. Γι’ αυτό και ο Αντόνι Ιραόλα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για αύριο και από αύριο πιάνουν δουλειά για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΛ στην Αρένα.

Κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αλλά και μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να της «σπάσει» το αήττητο, να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία απέναντι στην ομάδα που εκπλήσσει θετικά μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ