aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένουν ευκαιρίες...

Περιμένουν ευκαιρίες…

Ο Ανδρέ Τεϊσέιρα περιμένει στη σειρά για να έρθει η δική ευκαιρία του για να δείξει τις δυνατότητές του. Δεν έχει ακόμη πάρει λεπτό συμμετοχής, όμως δουλεύει ακατάπαυστα στις προπονήσεις και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρει θέση στην ομάδα.

Είναι στη μέση και οι κίτρινες κάρτες και οι τραυματισμοί, άρα ο 23χρονος Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Προς το παρόν, από τη στιγμή που οι Λαφράνς και Μιτρέα δείχνουν να έχουν δέσει, καθώς η άμυνα της ΑΕΛ είναι μέχρι τώρα η καλύτερη του πρωταθλήματος, δεν συντρέχει λόγος να υπάρξουν αλλαγές.

Δεν έχει ακόμη αγωνιστεί ούτε ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, ο οποίος στις προπονήσεις πάει πολύ καλά. Τρέχει, μαρκάρει και κερδίζει τις εντυπώσεις ο 21χρονος Σκοπιανός μέσος περιμένοντας και αυτός την ευκαιρία να αγωνιστεί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο Ντόσα Ζούνιορ, του οποίου η απουσία παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ