aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Περιμένουμε τους Ρώσους για συμφωνία, εκτός ομάδας ο Ιγκιεμπόρ»

«Περιμένουμε τους Ρώσους για συμφωνία, εκτός ομάδας ο Ιγκιεμπόρ»

Μετά τον Ντουγκλάο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αποχωρεί πρόωρα από την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο λόγος για τον Νόσα Ιγκιεμπόρ. Ο Νιγηριανός μέσος σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας», Σάββα Πηλακούτα τέθηκε εκτός ομάδας.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν τη διοίκηση της Όρενμπουργκ τις επόμενες μέρες στην Κύπρο με στόχο να προκύψει διακανονισμός στην πληρωμή της μετεγγραφής του Ντούρις, ενώ εκφράζουν δυσαρέσκεια τόσο για την προσφυγή του Ρόνι Λέβι, όσο και για τις δηλώσεις του Μάριο Φελγκέιρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα δεδομένα του βαθμολογικού πίνακα στο β’ γκρουπ: «Ακολουθεί ένα παιχνίδι απέναντι στην Πάφο. Είναι η δυσκολότερη ομάδα απ’ αυτές του β’ γκρουπ. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική που θα μπορούσε εύκολα να είναι στο Α’ γκρουπ. Δεν αφήνουμε το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό να αγωνίζεται η Ανόρθωση στο β’ γκρουπ, αλλά πρέπει να βρούμε τα κίνητρα. Δεν κάνει καλό στο πρεστίζ του συλλόγου να μην κερδίζουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Αρτυματάς προπονείται κανονικά, αλλά όχι στον απολυτό βαθμό ετοιμότητας. Προέκυψε και ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον Νικόλα Εγγλέζου».

Για τον Ιγκιεμπόρ: «Πολύ δύσκολα θα τον δούμε να ξαναπαίζει με την φανέλα της Ανόρθωσης. Επέστρεψε νωρίτερα στις προπονήσεις απ’ τον τραυματισμό του, αλλά η διάθεση του δεν ήταν ικανή για να τον επιλέξει ο προπονητής στις αποστολές της ομάδας. Είναι εκτός ομάδας εδώ και μερικές μέρες».

Για Όρενμπουργκ και Φελγκέιρας: «Πρέπει να είμαστε όλοι προσεχτικοί. Υπάρχουν και γράφονται πράματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προτεραιότητα δίνουμε στο οικονομικό κομμάτι. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια και τον ευχαριστούμε. Τα κριτήρια Μαρτίου είναι αυτά που μας απασχολούν. Η Διοίκηση κάνει ότι μπορεί και είναι αισιόδοξη ότι με τη συμβολή του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν κι άλλες σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις. Ένα απ’ αυτά είναι η Όρεμπορυγκ και η προσφυγή του Φελγκέιρας. Αναμένεται ότι οι Ρώσοι θα βρεθούν στο νησί μας στις επόμενες μέρες για να δούμε το θέμα. Δεν έχει παρθεί κάποια συμφωνία με τον Φελγκέιρας, αλλά θεωρούμε ότι θα βρεθεί μια λύση. Ενοχληθήκαμε και από τη δήλωση που έκανε ο Μάριο. Αγωνίστηκε μόλις δυο παιχνίδια με την ομάδα μας και τραυματίστηκε και θα μπορούσαμε εύκολα να αφήσουμε ξεκρέμαστο τον ποδοσφαιριστή. Μείναμε κοντά του τον αφήσαμε να προπονείται με την ομάδα, τον στηρίξαμε ιατρικά, κάναμε και συζήτηση μαζί του για το τι θέλει να κάνει με την καριέρα του. Ο Λέβι και ο Στρέπελ τον έθεσαν εκτός πλάνων και έκανε και δήλωση ότι του καταστρέψαμε την καριέρα ήταν κάτι που μας ενόχλησε. Είναι κρίμα. Χρειάζεται και λίγος σεβασμός».

Για το ποσό που μαζεύτηκε από τον κόσμο και την εκστρατεία οικονομικής βοήθειας: «Υπάρχει συνεχής μελέτη για το θέμα από τη διοίκηση. Νομίζω μαζεύτηκε ένα ποσό λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ και θα χρειαστούμε άλλο τόσο. Η οικονομική εκστρατεία πάει πολύ καλά όσο με τον λαχνό, όσο και με την διαδικτυακή εισφορά και ευχαριστούμε τον κόσμο».

Για τον Λέβι: «Είναι κάτι που μας προκάλεσε έκπληξη γιατί ήμασταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον ίδιο. Ήξερε τα προβλήματα μας, ο ίδιος αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή και πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του και με τον δικηγόρο του για ένα διακανονισμό».

Για την κάθοδο των Ρώσων στην Κύπρο: «Θα διευθετηθεί η κάθοδός τους στην Κύπρο τις επόμενες μέρες. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι από όλα και αυτό που απαιτεί και τα περισσότερα χρήματα. Ευελπιστούμε να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία».

Για την πληρωμή των μισθών των ποδοσφαιριστών: «Πέραν από όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να καταβληθούν τα χρήματα που χρωστούμε στους ποδοσφαιριστές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ