aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας τον Ντόσα…

Περιμένοντας τον Ντόσα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Κύπρο ο Ντόσα Ζούνιορ. Ο Κυπροποιημένος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε περί τα τέλη του πρωταθλήματος και με σωστή προετοιμασία είναι πιθανό να προλάβει τον επαναληπτικό του Α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπαλταζάρ υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ενώ στηρίζει πολλά στην εμπειρία και στην προσωπικότητά του. Η αμυντική γραμμή θα συμπληρωθεί με την προσθήκη ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο. Είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μίτρεα, ενώ υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Βασιλείου.

Βέβαια, από τη στιγμή που ο Φορτούνα δεν έχει ακόμη κλείσει σε άλλη ομάδα, υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες πως η Μπράγκα θα τον παραχωρήσει στην ομάδα της Λεμεσού για άλλον ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Απ’ εκεί και πέρα οι γαλαζοκίτρινοι θα εντάξουν στο δυναμικό τους και έναν επιτελικό μέσο.

Δεν είναι σίγουρο ακόμη εάν ο ποδοσφαιριστής αυτός θα αποκτηθεί άμεσα ή θα περιμένουν τα αποτελέσματα των πρώτων δύο αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν η ΑΕΛ περάσει στην επόμενη φάση, ίσως γίνει μια μικρή υπέρβαση για τον ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ