aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας τον Μπρίζιντο

Περιμένοντας τον Μπρίζιντο

Ο Αντόνιο Κονσεϊσάο προετοιμάζει τη Νέα Σαλαμίνα για την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο ΓΣΖ. Από την επικείμενη αντίπαλο, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκα δύο φορές στα ματς της α’ φάσης (0-1, 1-3), γεγονός που φανερώνει τη δυσκολία της αναμέτρησης. Επίσης, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών προέρχεται από τη βαριά ήττα από τη Δόξα (0-3) και κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. Γεγονός που φανερώνει ότι περιμένει δύσκολο έργο τους παίκτες του Πορτογάλου προπονητή.

Για τη μεθαυριανή αναμέτρηση θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Ρούμπεν Μπρίζιντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ενόχληση στο πόδι, την οποία αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ερμή (4-1). Γι’ αυτό άλλωστε έγινε αλλαγή. Απομένουν δύο προπονήσεις και αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμό, θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Διαφορετικά θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (13/4) στο «Αμμόχωστος».

Εν τω μεταξύ, σε χθεσινές δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορ FM, ο Γιώργος Καζαμίας επανέλαβε τη θέση της Νέας Σαλαμίνας για τους φακέλους της ΟΥΕΦΑ. «Υπάρχει προβληματισμός για τους φακέλους, αλλά θεωρώ ότι με τις κινήσεις που έχουν γίνει, έστω και καθυστερημένες, είδαμε αποτελέσματα. Θυμηθείτε πόσοι φάκελοι είχαν αρχειοθετηθεί τα προηγούμενα χρόνια και σκεφτείτε πόσοι ήρθαν τους τελευταίους μήνες. Κρίνουμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που συζητά η Νέα Σαλαμίνα απ’ εδώ και μπρος είναι να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα, δεν συζητάμε θέματα χαλάρωσης και σε καμιά περίπτωση δεν συζητάμε αποχή και μέτρα που θα πλήξουν την απόφαση για τους κανονισμούς για τα στημένα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ