aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας τις δύο υπογραφές

Περιμένοντας τις δύο υπογραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρόταση σε ακραίο επιθετικό και «8άρι» έχει καταθέσει η Ανόρθωση και η διοίκηση βρίσκεται στο περίμενε απαντήσεων. Αν και οι εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ίσως να έκλεινε μία από τις δυο θέσεις, εντούτοις ακόμη δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη. Τη δεδομένη στιγμή δεν δίνεται προτεραιότητα σε κάποια από τις δυο θέσεις, μιας και υπάρχουν επίσημες προτάσεις και στα δύο μέτωπα. Για τη θέση του μέσου, η Ανόρθωση έχει στείλει μεταξύ άλλων πρόταση σε Γάλλο και Γερμανό και όποιος υπογράψει πρώτος θα πάρει το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Πέρα όμως από τα μετεγγραφικά στην «Κυρία», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι, για δεύτερο σερί φιλικό ματς δεν κατάφερε να σκοράρει. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0, ήρθε προχθές η ισοπαλία με την Πέλιστερ (0-0), που έχει φέρει κάποιο φυσιολογικό προβληματισμό. Χωρίς πανικό, η τεχνική ηγεσία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τι έχει πάει στραβά και δεν μπόρεσε η ομάδα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσει να βελτιωθεί. Άλλωστε γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές και τα πόδια των ποδοσφαιριστών λίγο βαριά αυτή την περίοδο.

Οι καιρικές συνθήκες στη Βουλγαρία είναι πάρα πολύ καλές, το κλίμα εξαιρετικό και μέρα με τη μέρα η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. «Αυτές τις μέρες τα φιλικά γίνονται περισσότερο για ξεμούδιασμα από τις επίπονες και διπλές προπονήσεις που γίνονται», ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο Σάββας Πηλακούτας και συνέχισε: «Ο γυμναστής πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να έρθει η αντοχή για το επίπονο πρωτάθλημα. Ακόμη και πριν τα φιλικά γίνονται προπονήσεις. Η ομάδα πάντως θα παρουσιαστεί έτοιμη για τη νέα σεζόν, όταν πρέπει».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σχολίασε: «Έχουμε ξεπεράσει τα 1.500 σε αριθμό. Λήγει η προθεσμία για ανανέωση των διαρκείας και δεν θα υπάρξει παράταση. Ακολούθως θα είναι η σειρά αυτών που θέλουν να αγοράσουν διαρκείας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κόσμος θέλει να αγοράσει διαρκείας και στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις τρεις χιλιάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ