aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας τα νεότερα για τους τραυματίες

Περιμένοντας τα νεότερα για τους τραυματίες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πολλά τα ονόματα της Νέας Σαλαμίνας στο ιατρικό δελτίο και ο Λιάσος Λουκά περιμένει τα νεότερα. Να τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Ζοέλ Νταμαού αισθάνθηκε ενοχλήσεις την περασμένη εβδομάδα και αν εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Έπειτα, μετά από μία εβδομάδα αποχής, σήμερα θα δοκιμάσουν να προπονηθούν οι Έλιο Ρόκε και Κωνσταντίνος Μιντίκκης, οι οποίοι υπέστησαν διάστρεμμα α’ βαθμού. Επίσης, αναμένεται να πιάσει δουλειά κατά πάσαν πιθανότητα αύριο ο Ανδρέας Κυπριανού, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Από εκεί και πέρα, θετικά είναι τα μηνύματα για τους Γκαστόν Σανκόι και Άντερσον Κορέια, οι οποίοι συμμετείχαν στην τιμητική του Γιάννη Σκοπελίτη με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-1). Αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο, δείχνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν σύντομα, αν το αποφασίσει ο Λουκά.

Ώς το παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Δασάκι», που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα, υπάρχει η ελπίδα ότι θα διαγραφούν τα ονόματα από το απουσιολόγιο. Με την ευχή από πλευράς ερυθρολεύκων ότι δεν θα προκύψει νέο πρόβλημα τραυματισμού μέχρι τότε. Για την αναμέτρηση με τους μπλε της Άχνας, υπολογίζονται επίσης Αλασταΐρ Ρέινολντς και Ανδρέα Καρώ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα έπειτα από σχετική συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, πέντε ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας δεν θα βρίσκονται στις πρώτες προπονήσεις που θα γίνουν εντός της εβδομάδας. Δικαιολογημένα. Οι υποχρεώσεις για τους Νταβίντ Μανογιάν και Τάρο Βοσκανιάν με την Αρμενία ολοκληρώθηκαν ψες, με το παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν. Αύριο θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με το Βέλγιο, σε αποστολή που συμμετέχουν οι Ανδρέας Καρό και Ιωάννης Κούσουλος.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Σεργίου συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο το Αζερμπαϊτζάν. Οι διεθνείς της Νέας Σαλαμίνας θα επιστρέψουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και θα τεθούν στη διάθεση του Λιάσου Λουκά για το παιχνίδι με τον Εθνικό (16/10, 19:00, «Αμμόχωστος»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ